Met uw donatie kan het Goois Jeugd Orkest er in de eerste plaats voor zorgen dat muziek maken in een Symfonieorkest mogelijk blijft voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 21 jaar. Dit doen wij door de contributies betaalbaar te houden, de kwaliteit van het orkest te waarborgen met een professionele dirigent, repetitieruimte in het MCO, en het up to date houden van het slagwerk en andere muziekinstrumenten en hulpmiddelen. Tenslotte willen we een fantastisch 9de Lustrumconcert realiseren voor ons 45-jarig bestaan in 2024. Kortom, we kunnen uw bijdrage ongeacht hoe groot zeer goed gebruiken waarna u bericht terug krijgt hoe het is benut!

Vriendenvoordeel
Alle donateurs krijgen automatisch een uitnodiging voor de concerten. Als de donatie EUR 100 of meer bedraagt, mag een repetitie van het orkest bijgewoond worden.

Naast donaties is het sponsoren van het orkest door het jaar heen “orkestsponsor” of een van de concerten als “concertsponsor” ook bespreekbaar. We tonen dan de naam van uw bedrijf/organisatie in het programma boekje en/of fysiek als banner bij het concert. Hiervoor kunt u contact opnemen met Penningmeester.gjo@gmail.com

Investeren in jonge mensen die samen met veel plezier muziek maken nu en in de toekomst!

Home