Help GJO aan extra inkomsten tijdens de Scoren voor uw Vereniging 2023!

Op 22 november organiseert GJO een belactie tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2023’ actie van de VriendenLoterij. Met de belactie willen we zoveel mogelijk geld in zamelen voor onze contributie betaalbaar te houden. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 22 november tussen 19u00 en 22u00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor GJO. Het is de moeite meer dan waard, want:
• Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan GJO.
• Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een
winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
• Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 145 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar secretaris.gjo@gmail.com.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we benodigde inkomsten kunnen realiseren en onze contributie betaalbaar kunnen houden om met zo veel mogelijk kinderen muziek te kunnen blijven maken. Houd je telefoon op 22 november extra in de gaten!

Bezoek de VriendenLoterij